Vabilo avtorjem

Vabimo avtorje iz akademskih in industrijskih okolij, iz ustanov, ki delujejo na področju biomedicine in drugih sorodnih področjih, da s svojimi prispevki sodelujejo na konferenci. K aktivnemu sodelovanju vabimo tako raziskovalce, razvijalce, ponudnike rešitev in perspektivne študente, kakor tudi uporabnike novih rešitev računalniške obdelave slik in računalniškega vida.

Avtorji naj v svojih člankih in predstavitvah (demonstracijah) poudarjajo strokovno in aplikativno raven računalniške obdelave slik in računalniškega vida ter sugerirajo, kje je predstavljeno znanje uporabno. Lahko pa osvetlijo postopke računalniške obdelave slik in računalniškega vida, ki so že integrirani v konkretne rešitve. "Iskalci rešitev" naj v svojih prispevkih opišejo konkretne probleme in potrebe ter tako odprejo nove izzive za raziskovalce in razvijalce aplikacij.

Image 31245101

Priporočena dolžina prispevkov je 8 strani, a ni navzgor omejena. Podrobna navodila za pripravo prispevkov so v obliki dokumenta ali predloge za urejevalnik besedil MS Word. Prispevke oddajte v formatu DOCX ali DOC najkasneje do 1. februarja 2024 po elektronski pošti rosus.feri@um.si. V sporočilu tudi označite področje prispevka (npr. "Medicinske in biomedicinske aplikacije").

NOVO: Podaljšali smo rok oddaje člankov na 8. februar 2024!

Za "iskalce rešitev" smo pripravili vzorčni prispevek, s katerim lahko aktivno sodelujejo na konferenci (vzorčni prispevek, namenjen iskalcem).

Image 31245101